Урок по SEO на мобилна страница

seo мобилна версия

Ако смятате, че мобилната ви страница не се нуждае от SEO, чуйте това: През 2018 г., над 55% от интернет трафика идва от мобилни устройства, като се очаква с всяка година той да се покачва с поне 2%. Прогнозите сочат, че до 2020 година мобилната търговия ще държи цели 45% от дяла на общата електронна търговия.

Onpage оптимизация на онлайн магазин MotornoMaslo.BG

seo интернет магазин

За наш вътрешен проект, а именно интернет магазинът за автомобилни и мотоциклетни консумативи MotornoMaslo.BG проведохме On-page SEO оптимизация. Ето малко повече детайли в какво се състоеше тя: 1. Добавяне на schema.org елементи към продуктовите страници, но и на началната страница. 2. Добавяне на canonical тагове, за да ограничим създаването на дублирано съдържание от сортиране, филтриране

Евтини SEO пакети и услуги за оптимизация – защо да ги избягваме?

евтини seo услуги

SEO оптимизацията е най-важна в днешния конкурентен онлайн пазар, отколкото в който и да е друг момент в историята на дигиталната епоха. Ключът е в избора на правилната SEO фирма, различавайки добрите SEO услуги от онези, които са само евтини или достъпни. По-долу ще разгледаме по-подробно това, като същевременно разкрием основните причини да избегнем SEO пакети, които се предлагат на пазара като „евтини“ или „бързи“.