SEO услуги

Ние предлагаме богато портфолио от услуги за SEO и дигитална реклама, които биха допринесли за подобряване на присъствието Ви в интернет. Това ще увеличи продажбите на продуктите и услугите Ви, както и цялата ангажираност с марката Ви. И да, ще имате много по-добри позиции в Google. Свържете се с нас, за да Ви препоръчаме най-добрия вариант за целта!

SEO оптимизация на сайтове (On-Page и Off-Page) – комплексна услуга за подобряване на техническите параметри на страницата ви, за да отговаря на изискванията на Google за обхождане, четимост и потребителско изживяване. Подобряване на линк профила, за да бъде показана значимостта му. Имаме предварително разработени SEO пакети, които могат да бъдат променени спрямо конкретните бизнес цели.

SEO консултации – платени професионални консултации за подобряване на позициите на сайта или онлайн магазина Ви. Ние ще Ви посъветваме какво трябва да се оптимизира. Вие ще изберете дали да го извършите сами или да ни изберете за надежден партньор в тази толкова динамична и сложна област.

SEO одит – изключително детайлен преглед на Вашия уеб сайт спрямо множество фактори, които са важни за добро позициониране. Получавате репорт, който включва констатираните добри практики, открити проблеми и съвети за отстраняването им.

Изработка на онлайн магазини и презентационни уеб сайтове – дългият ни опит в оптимизацията за търсещи машини доведе до предлагането на тази услуга. Стартирането на добре оптимизиран уеб сайт спрямо структура, ползваемост и препоръки на Google, може да спести много време и пари, вместо сложни корекции по вече съществуващ неефективен сайт. Познаваме специфичностите на WordPress и OpenCart до най-малък детайл и знаем как да Ви доведем клиенти чрез тях.

Реклама в Google Ads и Facebook – следейки последните тенденции, ние можем да организираме максимално ефективни рекламни кампании. Разработваме дори и графичната визия, която трябва да бъде максимално ангажираща и отговаряща на стандартите.

Копирайтинг – професионални копирайтъри ще създадат качествено съдържание за вашия сайт, които потребителите и Google ще заобичат.

Прессъобщение / прес релийз – информация за Вашата компания, разписана като новина във вид, подходящ и интересен за медиите. Те от своя страна могат да я използват и публикуват, да я пренебрегнат, както и да променят текста по тяхно желание. Ползите са ясни – трафик и качествени линкове. Получавате отчет за успеваемост.

* Цени за предлаганите SEO и уеб услуги – повечето са индивидуални, спрямо конкретните нужди на проекта, така че, не се колебайте да се свържете с нас!