Ние предлагаме богато портфолио от услуги за дигитална реклама, които биха допринесли за подобряване на присъствието Ви в интернет. Това ще увеличи продажбите на продуктите и услугите Ви, както и цялата ангажираност с марката Ви. И да, ще имате много по-добри позиции в Google. Свържете се с нас, за да Ви препоръчаме най-добрия вариант за целта!

On-Page SEO оптимизация на сайтове – включва подобряване на цялостна структура, URL адреси, sitemap, скорост на зареждане на сайта, robots.txt и куп други фактори в изработката на един сайт, които влияят на класирането в Google.
Off-Page SEO оптимизация на сайтове – всичко, което не се случва директно на вашия уеб сайт, а именно – изграждане на връзки (link building), социални медии и local SEO. Без него и най-перфектно изработения уеб сайт няма да има оптималните позиции в Google.
SEO консултации – платени професионални консултации за подобряване на позициите на сайта или онлайн магазина Ви. Ние ще Ви посъветваме какво трябва да се оптимизира, а Вие ще изберете дали да го извършите сами или да ни изберете за надежден партньор в тази толкова динамична и сложна област.
SEO одит – изключително детайлен преглед на Вашия уеб сайт спрямо множество фактори, които са важни за добро позициониране. Получавате репорт, който включва констатираните добри практики, открити проблеми и съвети за отстраняването им.
Изработка на онлайн магазини и презентационни уеб сайтове – дългият ни опит в оптимизацията за търсещи машини доведе до предлагането на тази услуга. Стартирането на добре оптимизиран уеб сайт спрямо структура, ползваемост и препоръки на Google, може да спести много време и пари, вместо сложни корекции по вече съществуващ неефективен сайт. Познаваме специфичностите на WordPress и OpenCart до най-малък детайл и знаем как да Ви доведем клиенти чрез тях.
Реклама в Google AdWords и Facebook – следейки последните тенденции, ние можем да организираме максимално ефективни рекламни кампании, разработвайки дори и графичната визия, която трябва да бъде максимално ангажираща и отговаряща на стандартите.
Прессъобщение / прес релийз – информация за Вашата компания, разписана като новина във вид, подходящ и интересен за медиите. Те от своя страна могат да я използват и публикуват, да я пренебрегнат, както и да променят текста по тяхно желание. Ползите са ясни – трафик и качествени линкове. Получавате отчет за успеваемост.