SEO одит на сайт

seo одит

SEO одит е услуга, предлагана от нашата агенция, свързана с проучването на нивото на SEO оптимизацията на сайта Ви и класирането му. Може да бъде използвана превантивно за страници в процес на разработка, сайтове с наказания или очевидни проблеми (например скорост на зареждане), както и такива, които искат да подобрят настоящата си видимост в Google.

Оценка на onpage оптимизацията на уеб сайта Ви

Анализ на техническата структура, съдържание, ключови думи и архитектура. Конкретни препоръки за подобряването и спрямо по-добро обхождане от Googlebot, както и по-добро потребителско изживяване UX (User Experience).

Оценка на offpage фактори

Изследване с цел анализ на количеството и качеството на връзките (хиперлинкове) към страницата Ви, оказващи една от главните роли за позиционирането Ви в търсачките. Проверка за spam линкове.

Цена и срок

В резултат на извършената работа се изготвя подробен отчет в рамките на 72 часа. Цената започва от 300 лв. за малки корпоративни сайтове и расте при по-големи по съдържание, например онлайн магазини. Изпълнението на предписанията в проверката задължително ще доведе до по-добри позиции в Google.

Заявете SEO одит за Вашия сайт сега!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.