SEO одит на сайт

seo одит

SEO одит е услуга, предлагана от нашата агенция, свързана с проучването на нивото на SEO оптимизацията на сайта Ви и класирането му. Може да бъде използвана превантивно за страници в процес на разработка, сайтове с наказания или очевидни проблеми (например скорост на зареждане), както и такива, които искат да подобрят настоящата си видимост в Google.

Предимството на тази услуга е на базата на индивидуалните показатели на дадена страница да се направи крайна оценка за актуалното й състояние и представяне както сред интернет търсачките, така и сред таргетираната си аудитория. Без SEO одит е невъзможен индивидуалният ни подход към подобряването на резултатите за вашия бизнес. Той дава отправната точка за нашите специалисти да начертаят индивидуална за вас и най-вече работеща система за действие.

Оценка на onpage оптимизацията на уеб сайта Ви

Анализ на техническата структура, съдържание, ключови думи и архитектура. Конкретни препоръки за подобряването и спрямо по-добро обхождане от Googlebot, както и по-добро потребителско изживяване UX (User Experience).

Оценка на offpage фактори

Изследване с цел анализ на количеството и качеството на връзките (хиперлинкове) към страницата Ви, оказващи една от главните роли за позиционирането Ви в търсачките. Проверка за spam линкове.

Цена и срок

В резултат на извършената работа се изготвя подробен отчет в рамките на 72 часа. Цената започва от 300 лв. за малки корпоративни сайтове и расте при по-големи по съдържание, например онлайн магазини. Изпълнението на предписанията в проверката задължително ще доведе до по-добри позиции в Google.

Държим да отбележим, че нашата първокласна SEO одит услуга предлага перфектното съотношение между цена и качество. Ние сме гъвкави по отношение на своите тарифни планове и винаги съобразяваме стойността на крайния резултат, който постигаме, с актуалното състояние на вашия бизнес, както и първоначално поставените от вас и нас съвместно цели. Можете да разчитате на конкурентни цени компромис с качеството, а също така и да любезно отношение както от страна на нашите консултанти, така и от тази на нашите талантливи, перфектно обучени и постоянно развиващи се в областта на оптимизацията експерти на високо ниво.

Заявете SEO одит за Вашия сайт сега!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.