SEO консултация

seo консултация

Нашите SEO консултации са главно предназначени за фирми с вътрешни отдели за дигитален маркетинг и уеб разработки, които смятат, че се нуждаят от външен опит и насоки. Ще работим с вас по съвременен начин, предоставяйки всичките ни познания за оптимизация, необходими за създаването и поддържането на успешен и продаващ уеб сайт.

Идеята на SEO консултацията е да се запознаем с вашия бизнес, както и да начертаем персонален план за действие за подобряването на неговите резултати. Целта ни не е да прилагаме универсални практики, защото осъзнаваме, че различните похвати и инструментариуми на оптимизацията на сайтове и платформи за търсачки носят различна стойност за всеки отделен клиент. В тази връзка, по време на консултацията ще се постараем заедно с вас да изградим перфектната стратегия за покачването на вашите позиции в интернет както според индивидуалния ви бюджет, така и според спецификите в актуалното състояние на вашия онлайн магазин, блог или корпоративна страница.

SEO консултация – варира в широки граници в зависимост от нуждите Ви. Таксува се на започнат час, при цена от само 100 лв без ДДС. При направена заявка ние ще прегледаме предварително състоянието на сайта Ви за евентуални проблеми. Ще предложим адекватни препоръки за подобрения. Същевременно ще отговорим и на конкретни въпроси, които Ви вълнуват. Най-честите теми, които коментираме в момента с клиенти са анализ на конкурентни ключови думи, копирайтинг, кампании за изграждане на връзки (link building), анализ на конкурецията, подобряване на мобилната версия и скоростта на зареждане и т.н.

Провеждат се в град София, но са възможни варианти за реални срещи в провинцията. Същевременно са възможни видео разговори, в зависимост от предпочитанията Ви.

Ще Ви предложим ефективни идеи, съвети и стратегии за развитие на вашия сайт. Те ще са предназначени да бъдат реализирани както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, за да ви помогнат да създадете и поддържате успешна SEO кампания. Нашите консултантски услуги ви дават знанието да изпълнявате този процес сами. Вие контролирате колко добре се класирате! Ако пък предписанията ни са прекалено сложни за изпълнение от вас и екипа ви, можете да доверите изпълнението им на нашите сертифицирани специалисти.

Заявете SEO консултация за Вашия сайт сега!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.