SEO консултация

Нашите SEO консултантски услуги са главно предназначени за фирми с вътрешни отдели за дигитален маркетинг и уеб разработки, които смятат, че се нуждаят от външен опит и насоки. Ще работим с вас по съвременен начин, предоставяйки всичките ни познания за оптимизация, необходими за създаването и поддържането на успешен и продаващ уеб сайт.

SEO консултацията варира в широки граници в зависимост от нуждите Ви. Таксува се на започнат час, а цената е само 100 лв. При направена заявка ние ще прегледаме предварително сайта Ви за евентуални проблеми и ще предложим препоръки за подобрения. Същевременно ще отговорим и на конкретни въпроси, които Ви вълнуват. Най-честите теми, които коментираме в момента с клиенти са анализ на конкурентни ключови думи, копирайтинг, кампании за изграждане на връзки (link building), анализ на конкурецията, подобряване на мобилната версия и скоростта на зареждане и т.н.

Ще Ви предложим идеи и стратегии, които са предназначени да бъдат реализирани както в краткосрочен, така и в дългосрочен план, за да ви помогнат да създадете и поддържате успешна SEO кампания. Нашите консултантски услуги ви дават знанието да изпълнявате този процес сами. Вие контролирате колко добре се класирате!