Реклама в Google Ads

реклама в google ads

Стартирайки дисплейна или кампания за търсене в Google Ads е лесно да видите, че управлението не е толкова просто, колкото е било преди. Управлението на рекламите може да бъде доста трудоемко и обезсърчително, особено при непрекъснати актуализации на платформата и включването на нови, сложни и непознати компоненти.

Нови разширения на рекламите, ремаркетинг и ретаргетинг осигуряват чудесни бизнес възможности, но тези инструменти също така направиха по-сложно платено търсене. Конкуренцията с високи бидове за ценното рекламно пространство и потребителското внимание става все по-силна и опасна.

Нашият екип от маркетинг специалисти ще ви предостави пълно обслужване в сферата на рекламата в най-голямата търсачка, Google. Ние предлагаме висококачествена услуга за създаване, публикуване и управление на вашите Google Ads рекламни текстове, съобразена изцяло с вашите бизнес нужди и цели. Придържаме се към основните работещи практики и сме винаги готови да импровизираме с оригинални решения, които да ви изстрелят на върха на вашата ниша. Консултирайте се с нашите Google Ads специалисти за повече подробности и ние ще ви предоставим както подходяща оферта, съобразена с вашия бюджет, така и пълна стратегия за действие.

Бизнесът се нуждае от истински сертифицирани експерти по управление на рекламите на Google като екипа на SEOMarketing.BG. Искате ли да бъдем Ваш партньор?

Заявете реклама в Google Ads с топ резултати от нашите PPC специалисти!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.