Изработка на сайт

изработка на сайт онлайн магазин

Никой успешен уебсайт не се е превърнал в такъв случайно. От избирането на подходящите технологии до тестването и стартирането. Всеки аспект изисква планиране, комуникация и опит. Няма значение колко много усилия сте вложили в стратегията, UX или уеб дизайна, ако сайтът ви не функционира правилно, потребителите и потенциалните клиенти ще останат настрана.

И така, какво трябва да търсите в една фирма за изработка на сайтове? Очевидно, талантът и опитът са изключително важни. Въпреки това, истинският партньор трябва също така бързо да идентифицира бизнес изискванията, да комуникира ясно и прозрачно и да има изпитан процес, който е стабилен от планирането до осигуряване на качеството (QA).

Ние осигуряваме техническа гъвкавост и изобретателност за развитие, за да доставим качествени решения. Не просто сайт, който отговаря на набор от спецификации, а истинско бизнес решение. Предпочитаме изработката на онлайн магазини посредством доказали се CMS платформи – OpenCart, WooCommerce и Magento, но спрямо специфични нужди можем да създадем изцяло индивидуален продукт. Същото важи и при корпоративните уебсайтове – там наш доверен партньор е WordPress, който е избор на милиони уеб проекти.

Ние няма да Ви обещаем най-ниска цена, защото държим на качеството. За да бъде то на най-високо ниво, за вашето присъствие в интернет ще се погрижат уеб дизайнери, програмисти и QA специалисти. Започваме ли?

Поискайте оферта за изработка на уебсайт с цени и срокове!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.