Изработка на сайт

изработка на сайт онлайн магазин

Никой успешен уебсайт не се е превърнал в такъв случайно. От избирането на подходящите технологии до тестването и стартирането. Всеки аспект изисква планиране, комуникация и опит. Няма значение колко много усилия сте вложили в стратегията, UX или уеб дизайна, ако сайтът ви не функционира правилно, потребителите и потенциалните клиенти ще останат настрана.

В SEOMarketing ние вярваме, че всеки бизнес заслужава качествено представяне в интернет и всяка аудитория има нужда от точно определена визия, за да бъде привлечена на ваша страна, а не на тази на конкурентите. Ето защо нашият подход е винаги персонален. Ние държим на безпогрешното изпълнение, но и на детайлното таргетиране на потенциалните клиенти за всеки отделен бизнес. Целта ни надхвърля класическите естетически изисквания за облика на един модерен и функционален сайт. Вместо това, създаваме продукти и дигитални решения, които отговарят едновременно на нуждите и интересите на крайния клиент и на специфичните предпочитания на бизнес партньорите ни. Истината е, че днес можете да откриете стотици агенции и екипи, както и самостоятелни агенти, които ще са готови да изградят вашия сайт от А до Я. Важно е обаче да бъдете изключително внимателни в подбора на идеалния изпълнител. Не забравяйте, че страницата е вашата визитна картичка в интернет. Тя носи първоначалното, основното и най-ключовото послание за бизнес мисията ви на вашите потенциални клиенти по време на първата им среща. Повече от необходимо е да намерите екип, който ще разбере в детайли и ще имплементира по подобаващ начин основните ви идеи, отличителни черти и конкурентни предимства. Ето защо не възлагайте тази важна за бизнеса ви задача на първата срещната фирма, а подберете онази, която ще приеме лично мисията и концепцията ви.

И така, какво трябва да търсите в една фирма за изработка на сайтове? Очевидно, талантът и опитът са изключително важни. Въпреки това, истинският партньор трябва също така бързо да идентифицира бизнес изискванията, да комуникира ясно и прозрачно и да има изпитан процес, който е стабилен от планирането до осигуряване на качеството (QA).

Ние осигуряваме техническа гъвкавост и изобретателност за развитие, за да доставим качествени решения. Не просто сайт, който отговаря на набор от спецификации, а истинско бизнес решение. Предпочитаме изработката на онлайн магазини посредством доказали се CMS платформи – OpenCart, WooCommerce и Magento, но спрямо специфични нужди можем да създадем изцяло индивидуален продукт. Същото важи и при корпоративните уебсайтове – там наш доверен партньор е WordPress, който е избор на милиони уеб проекти.

Ние няма да Ви обещаем най-ниска цена, защото държим на качеството. За да бъде то на най-високо ниво, за вашето присъствие в интернет ще се погрижат уеб дизайнери, програмисти и QA специалисти. Те разполагат с необходимия опит, експертиза в бранша и постоянно се осведомяват за последните новости в бранша. По този начин актуализират своите знания и умения, а така ви гарантират първокласно изпълнение на вашия проект. Ако държите на високото качество и сте готови да инвестирате в едно гарантирано успешно начало за вашата предприемаческа, търговска или друга дейност в интернет, можете да разчитате на нас. Ние сме готови за всяко предизвикателство и решени на всяка цена да отговорим на всяка индивидуална нужда, изискване или предпочитание. Започваме ли?

Поискайте оферта за изработка на уебсайт с цени и срокове!

    Прочетох и съм съгласен с условията на сайта.